Rólunk

A Cupcake Tortaműhely megálmodásakor ez volt a mottónk: egy sütemény ne csak finom legyen, hanem szép is!

2010 óta működik a Cupcake, mint kézműves édességműhely, 2013-ban pedig megnyitottuk cupcake szaküzletünket a Tabán szívében majd a Mammut bevásárló központ meletti utcában is. A süteményeink népszerűsége és a megnövekedett igények miatt azóta mindkét helyünket kinőttük és egy szebb új környezetbe költöztettük minden tevékenységünket. Aki betér Iskola utcai műhelyünkbe, megérzi azt a semmihez sem hasonlítható illatot, amikor frissen sülnek a valódi vajjal készült sütemények.

Igazi olasz kávéval (Manetti), valamint liszt - cukor és tejmentes kínálattal is várjuk kedves vendégeinket a Cupcake Tortaműhelyben.

Egyedi igények szerint készítjük a legújabb trendek szerinti süteményeket, tortákat.

Az angolszász világból érkezett el hozzánk a díszített sütemények divatja, mi pedig európai ízlésre szabtuk az édes ízeket. A kifinomultságot, az ötletességet visszük süteményeinkbe, és hisszük, hogy a cukrászat művészet. A kerek vagy négyzetes torta, mint egy festővászon, jó kiindulópont az alkotáshoz. Kerüljük a giccset, és törekszünk a sütemények ízléses és egyedi megvalósítására, legyen az akár esküvői desszertasztal, akár gyerekeknek készülő szülinapi torta!

Várunk szeretettel!

Cupcake Tortaműhely

Partnerek

Partner 1
Partner 2
Partner 3
Partner 4
Partner 5