Alíz Csodaországban

Néhány trükk segítségével könnyen kialakítható olyan desszertasztal, amitől az az érzésünk támad, mintha Csodaországban járnánk Alízzal.

desszertasztalis egy olyan elfeledett szokás, amit örömmel hoz vissza a mába Ádám és cukrászata. Egy igazán jeles alkalomra miért ne rendelhetnénk a tortamellé apróbb édességeket? A desszerteket változatosan elrendezve még emlékezetesebbé varázsolhatjuk az ünnepet.


Jól kiemeli a fő attrakciót a tortatalp. Használhatunk több talpat is, és még látványosabb lesz az összkép, ha a talpak magassága eltérő. Nem csak egész tortát helyezhetünk talpra, az apró édességek is jól mutatnak rajta. A színes desszerteket rakhatjuk fehér talpra, hogy érvényesüljön az étel színe, a halványabb édességeket tetszetősebb kék, pink vagy akár fekete talpakon tálalni.


A tortavagy a talpak körül sokféleképp rendezhetünk el cupcake sütiket és cake popokat, azt az érzést keltve, hogy a desszertasztal kínálata végtelen. Ettől érezzük Csodaországban magunkat, ráadásul egy összejövetelen mindig vannak olyanok, akik csak kis falatokat csipegetnének, kóstolgatnának, de egy egész tortaszeletet nem kérnek. A desszertasztalazzal is kecsegtet, hogy többféle különlegességet megkóstolhatunk, ezzel is feledhetetlenné téve az alkalmat a meghívottak számára.


A Cupcake Tortaműhely édes kulisszatitkai kileshetők a Batthyány téri csarnok mögött, az Iskola utca 34-ben. Minden helyben készül, és a pult mögött belátni a műhelybe is.

 

A képeket és szöveges tartalmakat  szerzői jog védi! A szövegek idézése, képek felhasználása csak és kizárólag forrás megjelöléséve lehetséges (forrás:www.cupcake.hu • Cupcake Tortaműhely Budapest).