De mi az a sütinyalóka?!

Képzeljünk magunk elé egy olyan pálcikás édességet, ami ránézésre nyalókára emlékeztet, de valójában egy tortagömbbe harapunk bele.

Bizonyára készíteni könnyebb, mint elmagyarázni. A cake pop afféle móka a desszerttel, amivel jól kiegészíthető egy születésnap, egy zsúr, egy vasárnapi ebéd, egy céges rendezvény vagy akár egy délutáni séta. 


A Cupcake Tortaműhely cukrászai szerint a legtöbb sütemény receptje adaptálható cake poppá. Persze nagy kihívás kikísérletezni olyan gömbbé gyúrható vagy figurává formázható masszát, ami egyben emlékeztet arra az ízre, amit a tésztából és krémekből álló torták fogyasztása közben érzünk, de jó néhány pálcikás desszerttel már sikerrel jártak. A forma-, a szín- és az ízvilágnak csak a fantázia szab határt, ezért minden családi eseményre, esküvőre, baráti vagy céges bulira egyedi cake pop rendelhető. Könnyen tudjuk tortanyalókával meglepni azt, aki fontos nekünk, mert még kevesen ismerik ezt a mókás édességet.


A Cupcake Tortaműhely édes kulisszatitkai kileshetők a Batthyány téri csarnok mögött, az Iskola utca 34-ben. Minden helyben készül, és a pult mögött belátni a műhelybe is.

 

A képeket és szöveges tartalmakat  szerzői jog védi! A szövegek idézése, képek felhasználása csak és kizárólag forrás megjelöléséve lehetséges (forrás:www.cupcake.hu • Cupcake Tortaműhely Budapest).