A legújabb őrület a meztelen torta

A meztelen torta a legújabb és a legattraktívabb a trendek sorában, ezért rendelik egyre többen esküvőre vagy valamilyen különleges alkalomra.

Küllemét a piskóta szépsége és a lapok közötti krém rétegeinek váltakozó csíkozata adja. Aki szereti Angliában a Victoria sponge cake-et, annak a teadélutánokról ismerős lesz a vajas tészta és a testes krém, amitől szépen megáll emeletes változatban is a meztelen torta. Friss gyümölcsökkel is szép, de visszafogottan finom eleganciájához leginkább a virág díszítés passzol: boglárka, szellőrózsa, hortenzia vagy a fehér árnyalatainak tartásához a rezgőke. A Cupcake Tortaműhely egy képzőművésztől rendeli azokat a csodálatos cukorvirágokat, amiket a tortáról az ünnepeltek eltesznek az alkalom emlékére.


Újdonság továbbá a habcsókvajkrémmel borított torták, amiket különböző technikákkal lehet díszíteni. Új kedvencek a nagy ritkaságnak számító krémvirágos torták, de a jól bevállt fodros, krémrózsás, csokival lecsurgatott tortáik is nagy sikernek örvendenek. A vajkrémmel színezve gyönyörű textúrákat, színátmeneteket lehet létrehozni, vagy akár vízfestékhatású alapot adni bármilyen alkalmi tortának, legyen az élővirágos vagy marcipánnal díszített gyerektorta. Fontos megjegyezni, hogy ez a lágy bourbon vaníliás krém csak a torta felszínén jelenik meg, a piskóták között itt is a könnyű mascarponekrém vagy moussehab teszi teljessé az élményt. 


A Cupcake Tortaműhely édes kulisszatitkai kileshetők a Batthyány téri csarnok mögött, az Iskola utca 34-ben. Minden helyben készül, és a pult mögött belátni a műhelybe is.

 

A képeket és szöveges tartalmakat  szerzői jog védi! A szövegek idézése, képek felhasználása csak és kizárólag forrás megjelöléséve lehetséges (forrás:www.cupcake.hu • Cupcake Tortaműhely Budapest).